Sorggruppe

Sorggruppe i Sct. Mariæ KirkeSct. Mariæ sogn inviterer mennesker, der har oplevet dødsfald blandt deres nærmeste, til samtaler om savn og sorg. Uanset om den mistede er ung eller gammel, kan sorgen sætte et menneske helt i stå for en tid.

Mange får god hjælp af at dele tanker og oplevelser med andre, som har prøvet det samme. De vil mere umiddelbart kunne forstå ens sorg og savn og gøre det muligt at dele tanker om sorg og savn.

 

Vi har gennem længere tid ønsket at starte en sorggruppe op ved Sct. Mariæ Kirke. Det er nu blevet muligt, da psykoterapeut Jesper Grolin har tilbudt at være med i samarbejdet om at starte et sorg-arbejde op. Jesper er rutineret og har tidligere været med i arbejdet omkring sorgbearbejdelse i en kirke i København. Han leder sorggruppen i samarbejde med sognepræst Linda Rönnow.

 

Sorggruppen er for alle voksne, der har mistet et menneske, der står dem nær – og man kan deltage uanset bopæl eller tro, så hvis du selv går rundt med en svær sorg, så kontakt Linda Rönnow for en samtale. I den samtale finder vi ud af, om sorggruppen er noget for dig.

Sorggruppen mødes otte gange og begynder når der er min. fem tilmeldte. Vi mødes hver anden tirsdag kl. 15:30-17:30.